Communicatietraining

Communicatietraining

Communicatie waardoor u uw doel bereikt
Elke gesprekspartner is anders en vraagt daarom om een eigen aanpak. Toch wilt u in elk gesprek uw boodschap helder overbrengen. U leert in onze begeleiding en communicatietrainingen uw gesprekspartner te ‘lezen’ en begrijpen. En u weet hoe u daar slim op in kunt spelen om uw doel te bereiken bij uw klant, uw medewerkers of uw collega’s.

Vertrouwen en de persoonlijke klik bepaalt
U weet uw meerwaarde door onze communicatietrainingen beter over te brengen. Dit is ook erg waardevol bij het binnenhalen van opdrachten. Door onze communicatietrainingen en begeleiding verkopen uw medewerkers namelijk precies dat wat uw klant zoekt. En zij verdienen de gunfactor als zij spreken in de taal van de klant. Vertrouwen en een persoonlijke klik is namelijk de basis bij het sluiten van een deal. Na de communicatietraining weten uw verkopers precies hoe zij die gunfactor verdienen.

Gedragsprofielen
Om uw klant te kunnen ‘lezen’ en begrijpen is inzicht nodig in verschillende gedragsprofielen. Tijdens de communicatietrainingen leren wij uw medewerkers daarom zowel hun eigen gedragsstijl als die van een ander te herkennen en te beïnvloeden. Het resultaat? U bereikt uw doel in elk gesprek. En klanten begrijpen uw meerwaarde beter, doordat u uw unieke aanbod uitlegt in de taal van deze klant. In onze gratis whitepaper ‘Verkoopgesprekken met resultaat: gedragsprofielen’ leest u nog meer over dit onderwerp.

Meer dan 20 jaar ervaring
De communicatietrainingen worden gegeven door onze professionals, allen met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Zij kenmerken zich door hun professionele en gedreven aanpak gericht op communicatie en samenwerking. Hun opgedane kennis en ervaring in het vakgebied leiden tot praktische en resultaatgerichte communicatietrainingen.

Communicatie en verkoop
Beheersing van communicatietechnieken vergroot de effectiviteit van uw gesprekken. Bovendien wordt de relatie met uw klant sterker waardoor u meer omzet uit uw klanten haalt en uw verkoopresultaat verbetert. Wij staan uw verkopers en inhoudelijke experts ook bij tijdens een prestatie-inkoop aanbestedingstraject. Wilt u daarnaast ook de verkooptechnieken van uw medewerkers verbeteren? Bekijk onze pagina verkooptrainingen en vergroot uw omzet en haal nieuwe klanten binnen. In onze blogs en whitepapers geven we u meer inhoudelijke informatie over onze trainingen.