Spreken in het openbaar

Spreken in het openbaar

Een lezing en workshop door Peter Kweekel, gastspreker sales en verkoop
Naast het verbeteren van uw verkoopresultaten, door bijvoorbeeld trainingen, coaching en het begeleiden van verkooptrajecten, geeft Peter Kweekel als gastspreker sales en verkoop ook lezingen en workshops. Tijdens deze lezingen en workshops weet Peter alle aanwezigen te enthousiasmeren om massaal te helpen met het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Het publiek leert beter op hun huidige en potentiële klanten in te spelen. Bovendien leert Peter ze hoe belangrijk het is om de klant goed te begrijpen, als een randvoorwaarde om goede acquisitie te doen. Zelfs aanwezigen met een aversie tegen acquisitie zullen enthousiaster over sales en verkoop de zaal verlaten.

Vaardigheden kun je leren
Peter Kweekel, gastspreker sales en verkoop, vertelt u in zijn lezingen en workshops welke verkoopvaardigheden en communicatievaardigheden uw medewerkers nodig hebben om meer omzet te generen. De beproefde aanpak van Sales & Communication Improvement helpt u om van uw medewerkers de beste verkopers en adviseurs te maken met gesprekstechnieken en het herkennen van gedragsprofielen van uw klanten. Dit bevordert niet alleen uw business, maar ook de samenwerking binnen uw teams.

Heeft u interesse in een lezing over verkoop- en communicatievaardigheden? Peter Kweekel, gastspreker sales en verkoop, legt u graag uit hoe u met zijn methode uw omzet verhoogt. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een lezing of workshop van Sales & Communication Improvement.