René Voortwist

Resultaten – Ervaringen – Video’s

René Voortwist, Ictivity 

Mijn naam is René Voortwist. Mijn functie is ICT adviseur en ik ben werkzaam op het adviesbureau van Ictivity in Eindhoven. Een van mijn taken is het ondersteunen van onze account managers bij (commerciële) gespreken waar techniek een van de onderwerpen is.

Samen met onze account managers hebben we de trainingen ‘Life Orientations’ en ‘Team Selling’ gevolgd via S&CI. Beide trainingen hebben me persoonlijk een aantal belangrijke hulpmiddelen in handen gegeven in gesprekken met onze klanten. De belangrijkste winst die ik zie als resultaat van de trainingen is het feit dat ik nu veel meer vragen stel, minder hoef te praten en meer informatie uit mijn gesprekken kan halen.

In het bijzonder de praktijkoefeningen tijdens de trainingen en de feedback die ik als gevolg daarvan kreeg waren erg waardevol. In het begin is het wat confronterend om jezelf bezig te zien op video opnames. Het is echter wel een heel goede manier om je eigen “dingetjes” te zien en het motiveert erg om je werkwijze te veranderen.

Ik beveel deze trainingen graag aan, aan iedereen die op de een of andere manier met commer-ciële gesprekken te maken heeft.

De investering in tijd en geld wordt naar mijn ervaring snel weer terugverdiend.