Verkooptraining

Verkooptraining

Verbeter uw verkoopresultaat
Tijdens onze verkooptrainingen leren uw medewerkers de essentie van een goed verkoopgesprek. Zo leren ze onder andere het SKEN-model toepassen en tevens het gesprek op het gedrag van de klant aan te passen. Met deze bewezen gesprekstechniek halen uw medewerkers alle knelpunten van de klant naar boven. Zo verkopen ze precies waar uw klant behoefte aan heeft en haalt u eerder nieuwe klanten binnen.

Resultaat door verkooptrainingen
Uw leads worden klanten en u verkoopt meer aan uw bestaande klanten. En met onze doeltreffende verkooptrainingen en beproefde aanpak verbeteren wij uw verkooprocessen. Zo zorgt u voor een gevulde sales funnel. We maken zelfs concrete resultaatafspraken met onze klanten. En onze tariefstelling is hierbij afhankelijk van uw behaalde resultaat.

Meer dan 20 jaar ervaring
De verkooptrainingen worden gegeven door onze professionals, ieder met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Zij kenmerken zich door een professionele en gedreven aanpak gericht op verkoop en samenwerking. Hun opgedane kennis en ervaring in het vakgebied leiden tot praktisch advies en resultaatgerichte verkooptrainingen en begeleiding.

Verkoop en communicatie
Goede verkooptechnieken verbeteren het rendement van uw salesgesprekken. Door succesvolle acquisitie krijgt u meer nieuwe klanten, haalt u meer omzet uit bestaande klanten en verhoogt u de conversieratio. Wij staan uw verkopers en inhoudelijke experts ook bij tijdens een prestatie-inkoop aanbestedingstraject. Wilt u naast verkooptechnieken ook de communicatietechnieken van uw medewerkers verbeteren? Bekijk onze pagina communicatietrainingen en verbeter de relatie met uw klant! In onze blogs en whitepapers geven we u meer inhoudelijke informatie over onze trainingen.