Mischa Luyf

Resultaten – Ervaringen – Video’s

Mischa Luyf, Salesmanager van Wolters Noordhoff 

Is verantwoordelijk voor 3 markt groepen in het onderwijs. VO (voortgezet onderwijs), BAO (basis onderwijs) en BVE (beroeps volwassen educatie). Tevens is hij verantwoordelijk voor projecten, heeft een binnendienst die ondersteunend is naar de 3 marktgroepen en is actief bezig een nieuwe dienstverlening te ontwikkelen. Hij geeft leiding aan 22 verkopers en binnendienst medewerkers.

Na mijn jarenlange ervaring in diverse Commerciële functies, o.a. bij IT organisaties en banken, werk ik sinds januari 2006 bij Wolters Noordhoff. Vanuit mijn vroegere functie bij Centric als salesmanager heb ik zelf o.a. de training help de klant beslissen gevolgd. Dit is mij heel goed bevallen. Vooral de combinatie van maatwerk, de SKEN® vragentechniek en de manier van training geven met een acteur.
De SKEN® vragentechniek is goed toepasbaar en zorgt voor een overzichtelijke en duidelijke manier om door te vragen. Na de trainingen van de sales- en projectmanagers zijn ook alle accountmanagers getraind. Hierbij heb ik een duidelijke verhoging in resultaten geconstateerd.

De methodieken die Sales and Communication Improvement hanteert zijn praktisch toepasbaar in de praktijk en er zit een theorie achter waardoor mijn medewerkers er doordacht mee kunnen omgaan. De LIFO gedragstrainingen helpen mij om klanten en mijn eigen verkopers beter te herkennen, waardoor ik meer rendement behaal uit mijn gesprekken. Tevens helpt het mij bij het coachen van mijn medewerkers. Het resultaat van het volgen van een training bij S&CI is; meer bewust worden waar je mee bezig bent, sneller kunnen reageren op knelpunten, beter de behoefte van de klant kunnen bepalen, helpen herkennen van gedragsprofielen, maar ook om mijn medewerkers nog beter te kunnen coachen.