Hoe geeft u leiding aan uw team?

Als leidinggevende zoekt u naar de juiste balans tussen grip houden op uw medewerkers en het loslaten in vertrouwen. Maar hoe doet u dat? Denk eens aan uw werkwijze als leidinggevende. Denk bijvoorbeeld eens aan de gesprekken met uw medewerkers tijdens de afgelopen week. Vertelt u voornamelijk wat uw medewerkers moeten doen of bent u van nature iemand die veel vragen stelt? En benadert u al uw medewerkers op dezelfde manier?

De essentie van coaching.

De balans tussen controle en loslaten en daarbij met uw afdeling toch het einddoel bereiken is precies de uitdaging van iedere leidinggevende. En omgaan met verschillende types personen maakt deze uitdaging nog net iets moeilijker. Daarin kan leidinggeven vergeleken worden met het coachen van topsporters. Ook coaches willen winnen met hun team en maximale resultaten bereiken. En hoe u dat doet, dat is precies de essentie van coaching.

Leren van ervaringen van professionele coaches.

Als u uzelf als coach van uw team ziet dan wilt u dat uw team zelfstandig kan winnen met slechts kleine aanwijzingen vanaf de zijlijn. Hoe u dat kunt bereiken kunt u onder andere leren door te luisteren naar de ervaringen van professionele coaches. Peter Kweekel, eigenaar van Sales & Communication Improvement (SACI), kreeg steeds meer vragen van bedrijven hoe zij meer uit hun team kunnen halen om te winnen, juist in deze tijd met een aantrekkende economie. Daarom organiseert SACI op 13 oktober 2016 samen met 3 partners een congres dat ingaat op dit thema.

Het Salescongres = leren van jarenlange ervaring van coaches.

Op het Salescongres spreken twee zeer ervaren mannen uit topsportland: Hans van Breukelen en Toon Gerbrands over hun visie op succesvol coachen. Bovendien delen Peter Kweekel en Marcel Mulder van SACI hun jarenlange ervaring met het coachen van teams. De lessen zijn interessant voor iedere leidinggevende, manager en ondernemer. Maar, zoals de naam van het congres doet vermoeden sluit het ook perfect aan bij iedere manager en leidinggevende in sales- en verkoopfuncties.
Wilt u ook leren van de ervaringen van professionele coaches? Schrijf u dan in via www.sales-congres.nl.

Plaats een reactie