Wilt u ontdekken wat succesvolle verkopers onderscheidt van minder succesvolle collega’s?

U bent verantwoordelijk voor acquisitie. Misschien wel de acquisitie voor uw eigen bedrijf. Soms staat u versteld hoe anderen het voor elkaar krijgen om opdracht na opdracht binnen te halen. Terwijl u nog aan het bedenken bent welke klanten bij uw bedrijf passen en hoe u ze gaat benaderen. Wat doen zij anders? Wat doen zij wellicht beter?

Wat onderscheidt succesvolle verkopers van minder succesvolle collega’s?

Deze vraag houdt veel ZZP-ers, eigenaren van MKB bedrijven, maar ook verkopers en vertegenwoordigers van grote merken en grote bedrijven bezig. Inmiddels heb ik ruim 17 jaar ervaring in het begeleiden van verkooptrajecten. En in die tijd heb ik het geheim ontdekt wat een succesvolle verkoper onderscheidt van minder succesvolle collega’s. En dit geheim verklap ik, samen met mijn collega’s, tijdens onze trainingen.

Complexe materie die goed te begrijpen is.

En als u me vraagt, waar gaat het dan precies om? Wat is dat geheim? Samenvattend kan ik zeggen. U helpt uw klant beslissen. Deze materie is complex. Er zitten uitgebreide psychologische modellen in verweven, maar met onze methodieken leert u hoe u contact maakt met prospects en hoe u betere klantgesprekken voert die natuurlijk ook tot betere resultaten leiden.

Open inschrijving voor individuen die beter willen worden in verkoop.

Normaliter trainen we alleen in-house bij bedrijven. Maar op veler verzoek organiseren we nu ook twee open inschrijvingscursussen. Juist voor ZZP-ers en eigenaren van MKB-bedrijven. Maar ook voor nieuwe verkopers die in een team terecht komen dat al met onze modellen werkt en die graag op het niveau komen van hun collega’s.

Kortom; wilt u graag het geheim van succesvolle salesgesprekken ontdekken? Wilt u weten hoe u uw klant kunt helpen beslissen? Schrijf u dan in voor de cursus Help de klant beslissen

Peter Kweekel

Sales and Communication Improvement

Plaats een reactie