De presentatie van gastspreker Peter Kweekel was een eye-opener voor mijn sales!

“Ik kende Peter Kweekel niet. Maar zijn presentatie bij onze businessclub over gedragsprofielen was een ware eye-opener. Hij liet in zijn presentatie, die slechts 30 minuten duurde, zien wat je kunt bereiken door goed inzicht te hebben in je eigen gedragsprofiel, dat van je potentiële klant en van je teamleden.” Frits, account director.

Verrast over de impact bij de ondernemersclub
Peter Kweekel werd in 2014 voor het eerst gevraagd om een korte presentatie te geven bij een ondernemersclub over zijn boek “Waarom het tussen de klant en mij wel klikt”. Het bleek een groot succes. “Ik kende natuurlijk wel de kracht van onze aanpak, dat zien we dagelijks tijdens onze trainingen en coaching. Maar dat we de kern in slechts 30 minuten ook over de bühne zouden krijgen. Dat was een verrassing of dat zou lukken” aldus Peter Kweekel.

Verrast over de impact bij de ondernemersclub
Het bleek een succes. Peter Kweekel vraagt tijdens zijn presentatie een aantal aanwezigen om op het podium te komen. In een interactief vraaggesprek laat hij klip-en-klaar zien wat het effect is van je eigen gedragsprofiel op dat van je gesprekspartner. Het is direct duidelijk wat de impact hiervan is op je managementstijl, hoe je met je medewerkers omgaat, maar ook wat voor effect jijzelf hebt in verkoopgesprekken op je klanten. Het kan zelfs bepalend zijn of je de deal sluit of niet.

Op zoek naar een betaalbare gastspreker voor jouw eigen event?
Mensen die de presentatie hebben gezien lopen altijd enthousiast en geïnspireerd de deur uit. Zoek jijzelf een gastspreker voor jouw businessclub, ondernemersclub, winkeliersvereniging, serviceclub of netwerkbijeenkomst? Peter Kweekel zorgt met zijn presentatie voor een kort interactief intermezzo dat een grote meerwaarde heeft voor iedere manager, leidinggevende en ondernemer.

Vrijblijvende uitnodiging presentatie gastspreker Peter Kweekel
Wil je Peter Kweekel graag zelf een keer zien als hij spreekt of zijn presentatie geeft? Neem contact op met Sales & Communication Improvement zodat je vrijblijvend aan kunt sluiten bij een presentatie van Peter Kweekel.

Plaats een reactie