Salesprofessionals gezocht als franchisenemer voor bewezen succesvol concept

Bent u een ervaren salesprofessional en wilt u onderdeel zijn van ons bewezen succesconcept?
Peter Kweekel, auteur van meerdere boeken en succesvol bedrijfscoach, ontwikkelde jaren geleden zijn vaak geroemde aanpak. De franchisenemers van het bedrijf Sales & Communication Improvement boeken al jaren snelle en blijvende resultaten bij bedrijven. De referenties spreken boekdelen. Sales & Communication Improvement trainde bijvoorbeeld eerder Oracle, KPN, De Bilderberg groep, Telindus en Dell. Peter Kweekel zoekt voor de uitbreiding van zijn succesvolle bedrijf ervaren salesprofessionals die graag willen starten als franchisenemers met minimaal 10 jaar ervaring. Lijkt u dit wat?

Hoe helpen wij bedrijven meer resultaat te behalen?
De franchisenemers van Sales & Communication Improvement helpen bedrijven door coaching, begeleiding, training en het geven van presentaties. Daarin worden ze ingezet op alle niveaus binnen bedrijven en de publieke sector. Van het trainen van medewerkers tot het begeleiden van het managementteam tijdens verkooptrajecten met een contractwaarde van vele miljoenen. Ook worden de salesprofessionals van Sales & Communication Improvement vaker ingezet als interim manager van de afdeling sales, aftersales of accountmanagement om verkoopprocessen efficiënter te maken en te adviseren hoe het komt dat afdelingen onvoldoende in staat zijn klanten te werven. Al onze ondersteuning is gericht op het samen verbeteren van resultaten.

Bent u als ervaren salesprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u graag voor uzelf beginnen als franchisenemer? Of bent u al ZZP-er en wilt u graag aansluiten bij een succesvolle formule waarbij u kunt sparren met andere ervaren salesprofessionals?

Wij zoeken salesprofessionals

  • met minimaal 10 jaar ervaring in de salesbranche;
  • die communicatief erg sterk zijn;
  • die haarscherp zien waarom afdelingen onvoldoende klanten werven;
  • die teams willen trainen op het gebied van verkoop en communicatie;
  • die managementteams  willen begeleiden om bedrijfsresultaten blijvend te verbeteren;
  • die de voorspelbaarheid van de salespijplijn weten te verbeteren;
  • die als interim professional aan de slag willen om verkoopprocessen efficiënter te maken;
  • die managementteams willen helpen om een periodieke business review op te zetten;
  • die pas tevreden zijn als ze echte resultaten boeken en;
  • die houden van het ondernemerschap of graag ondernemer willen worden?

Neem dan contact op met Sales and Communication Improvement om een afspraak te plannen met de eigenaar van SACI, Peter Kweekel.

Plaats een reactie