Meer omzet via het internet

Kunt u nieuwe klanten gebruiken, maar weet u niet goed welke leads u kunt benaderen? Het internet kan u helpen. Uw website kan een bron zijn van potentiële klanten, een leadgenerator. Tijdens het Salescongres op 13 oktober 2016 deelt Bart Eichorn de succesformule van zijn bedrijf Happy Idiots met u. Internet marketing gaat namelijk om zichtbaar zijn, gevonden worden en conversie.

Verhoog uw merkbekendheid met online advertenties.

Zo kunt u uw merk of bedrijf zichtbaar maken door het gebruik van online advertenties. Online advertenties zorgen voor merkbekendheid. Met andere woorden dat uw leads uw bedrijf leren kennen en gaan herkennen. En met de juiste advertenties zorgt u ervoor dat geïnteresseerden doorklikken naar uw website. Daar kunt u ze verleiden tot het achterlaten van informatie zoals een naam en e-mailadres. Bart zal u vertellen over de vele verschillende soorten advertenties en hoe u de beslissing maakt welk type advertentie bij uw bedrijf, uw diensten of producten past.

Zorg voor een vindbare website.

Ook kunt u werken aan uw website. Zodat potentiële klanten bij het zoeken naar een oplossing voor hun probleem of behoefte automatisch bij u uitkomen. De informatie die u deelt op uw website, in de vorm van teksten, video of foto’s ondersteunen uw verhaal. Dit alles zorgt ervoor dat klanten die via Google op uw website terecht komen en u persoonlijk niet kennen, toch vertrouwen hebben in dat wat u levert. De informatie verhoogt uw autoriteit. Bart deelt met u het geheim van goede teksten waarmee uw bedrijf wordt gevonden in Google.

Verleid klanten om hun gegevens achter te laten zodat u ze kunt benaderen.

En tenslotte draait het natuurlijk allemaal om de conversie. Bedrijven kunnen uw bedrijfsnaam herkennen, u kunt veel bezoekers krijgen op uw website. Maar dit alles doet u om uw salesfunnel te vullen. Als potentiële klanten hun e-mailadres en bedrijfsnaam achterlaten dan kunt u deze leads benaderen voor een salesgesprek. Van een onbekende websitebezoeker een lead maken, dat wordt conversie genoemd. In een effectief salesgesprek kunt u vervolgens de deal closen.

Wilt u ook uw website voor u laten werken? Bent u erin geïnteresseerd hoe u aan meer leads kunt komen voor uw salesfunnel? Kom dan naar het Salescongres en volg de interactieve workshop van Bart Eichorn, eigenaar van online marketingbureau Happy Idiots.

Peter Kweekel

Sales and Communication Improvement

Plaats een reactie