Topteams bouwen door goede coaching

Een vraag die mij steeds vaker wordt gesteld; hoe haal ik meer uit mijn salesteam? Door mijn jarenlange ervaring heb ik gezien dat je topteams kunt bouwen door medewerkers goed te coachen. Daardoor krijgen ze het vertrouwen om zelfstandig te werken. En met de juiste tips aan leidinggevenden wordt het ook eenvoudig om grip te houden op de resultaten.

Het verschil tussen winnen en verliezen

In de sport bepaalt het team ook het verschil tussen winnen en verliezen. En het is aan de coach om een succesvol team te selecteren en om het beste uit het team te halen. We kunnen daarom erg veel leren van professionele coaches die grote successen hebben behaald met hun teams.

Leren van ervaringen van professionele coaches op het Sales-congres

Om die reden organiseer ik, samen met een aantal partners, op 21 april 2016 het Sales-congres. Samen met Marcel Mulder en Martin de Groot deel ik de geheimen van goede coaching. Gebaseerd op onze praktijkervaringen.

Daarnaast spreken Toon Gerbrands, Algemeen directeur bij PSV, en Hans van Breukelen, commissaris bij PSV en natuurlijk oud-international over hun ervaringen met het bouwen van topteams.

Hoe maak ik van een gemiddeld team een winnend team

Door een mooie variatie aan professionele sprekers, praktische workshops, netwerkmomenten en inspiratie is dit een zeer waardevolle dag voor iedere salesmanager of ondernemer. De dag biedt inzicht hoe je van jouw gemiddelde team een winnend team kunt maken. En er is ook nog erg veel ruimte om te netwerken.

Wilt u weten wat er nog meer op het programma staat tijdens het Sales-congres op 13 oktober 2016? Wilt u ook graag een wedstrijd bijwonen bij PSV inclusief een netwerkdiner? Reserveer dan uw plek op www.Sales-congres.nl.

 

Peter Kweekel

Sales and Communication Improvement

Plaats een reactie