Uw bedrijfssucces hangt af van uw team

U heeft een mooi team samengesteld. Nu is het tijd voor de volgende stap. Uw team doelgericht begeleiden en helpen om beter te worden. Immers, dan groeien uw bedrijfstargets ook mee.

Uw bedrijfssucces hangt af van uw team.

Het succes van uw bedrijf hangt namelijk vooral af van uw team. Daarom wilt u het beste in elk teamlid naar boven halen. En hoe doet u dat? Door uw team continu te coachen en te begeleiden. Dat vraagt echter wel veel van het management en van u.

Zegt u eens eerlijk, ergert u zich wel eens aan een teamlid?

Bedenk eens. Houdt u altijd rekening met de persoonlijkheden van uw teamleden? Benadert u teamlid 1 op een andere manier dan teamlid 2? Hoe gaat u om met weerstand of tegenwerpingen? En kunt u tegenwerpingen van al uw teamleden echt accepteren? Of nemen irritaties en ergernissen soms een loopje met uw gemoedsrust?

Leer het beste uit iedereen te halen.

Zo ja, in de cursus Coachingsvaardigheden gaan we hierop in. We kijken naar uw gedragsprofiel en de combinatie van uw gedragsprofiel met dat van uw teamleden. Bovendien kijken we naar de onderlinge relaties in uw team. U zult eindelijk echt begrijpen waardoor u alles voor elkaar krijgt bij de ene persoon en moeilijkheden ervaart bij de ander. Of waardoor sommige teamleden minder goed samen kunnen werken. In de cursus leert u om te gaan met deze verschillen en het beste uit iedereen te halen.

Oefen met echte gesprekken.

En zoals u wellicht van ons gewend bent oefenen we alles middels rollenspellen, eerlijke en persoonlijke feedback en het terugkijken van uw eigen gesprekken op video. We bieden deze cursus Coachingsvaardigheden zowel inhouse aan als ook aan individuen. Onze open inschrijving voor deze cursus is namelijk ook weer gestart.

Wilt u dus uw gesprekstechnieken verbeteren, gedrag leren herkennen, leren omgaan met tegenwerpingen en wilt u wellicht ook teams samenstellen die perfect aansluiten op uw klant? Bijvoorbeeld voor projecten of verkoopgesprekken? Schrijf u nu in en haal meer rendement uit uw medewerkers en uw team.

Kennis maken met de materie op 31 oktober 2016 op het Salescongres.

Overigens organiseren we op 21 april 2016 een hele aansprekende manier om kennis te maken met deze materie. Ik organiseer namelijk samen met een aantal partners het Salescongres waarbij we juist ingaan op bovenstaande thematiek. Ik nodig u van harte uit om alvast kennis te maken met de sprekers en het programma van dit bijzondere evenement op www.sales-congres.nl op 13 oktober 2016.

Peter Kweekel
Sales and Communication Improvement

Plaats een reactie